Assortiment

Wiesenekker badkamers heeft een prachtig en uniek assortiment aan sanitair- en tegel leveranciers opgebouwd. Bezoek onze showroom en u ervaart de kwaliteit door te zien en te voelen ! Complete badkamer, sanitair, tegels, beton cire, maatwerk … Materialen van strak design, klassiek, modern, landelijk, luxe … en alles vanaf een basis tot aan high-end sanitair en badkamers.

Kwaliteit en oplossingen die u van ons als specialist mag verwachten !

Onze jarenlange ervaring stellen wij u kosteloos ter beschikking en worden vertaalt in onze badkamers. Badkamer indelingen, kleur- en materiaal adviezen, wij vertellen u er graag meer over. Van perspectief tekeningen tot en met realistische 3d annimaties zodat u kunt zien hoe uw nieuwe badkamer er uit kan gaan zien. Onze liefde voor fraaie, creatieve, ook praktische en realistische badkamers … de combinatie van technische know how zorgt voor de juiste bouw … u krijgt van ons meer …. advies en een ontwerp van onze interieur architecte is ook mogelijk.

badkamer assortiment

Moderne klassieke badkamer inloop vanaf slaapkamer

Vanaf eerste kennismaking, ontwerp, situatieopname tot een duidelijke gespecificeerde begroting en uiteindelijke opdrachtbevestiging. Een traject wat tijd kost, maar ook leuk is en u de keuze en informatie biedt over voors en tegens.

Wij bieden u de complete realisatie vanaf slopen tot en met de eind oplevering en dat alles dankzij onze eigen vakmensen. Kwaliteit en vertrouwen is wat u wenst en wat wij u bieden, recente referenties zijn er alom, wij maken waar, waar het u om gaat. Ontzorgen … dat is wat wij doen en wat u wenst.

Door onze goede relaties, opgebouwde ervaringen met leveranciers, fabrikanten en merken, weten wij waar de mogelijkheden en risico’s liggen. Wanneer u open staat voor ons advies, dan maakt u gebruik van ons gehele “assortiment”, van feedback van onze eigen adviseurs en vakmensen, badkamer monteurs, tegelzetters, als ook alle ervaring van onze eerder gerealiseerde badkamers en klanten. Kwaliteit is breed en diep … geniet van uw nieuwe badkamer … al tijdens het voortraject ! Maak ook gebruik van ons als uw badkamer leverancier … samen met onze leveranciers.

Wij leveren o.a. de volgende merkenVan de volgende product categorieën

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Wiesenekker Badkamerconcepten
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren