Artweger

Welkom, in de wereld van ARTWEGER!

Artweger werd in 1923 opgericht en is momenteel een moderne en marktleidende Oostenrijkse onderneming. Een onderneming, die verantwoording neemt in het hoogste kwaliteitniveau.
3 Produktgroepen: Douchewanden, Instapbaden en Stoomdouches.

Artweger heeft in Nederland 3 produktgroepen en 3 dealerlijsten. Deze drie produktgroepen zijn: Douchewanden, Instapbaden en Stoomdouches. Elke produktgroep van Artweger heeft een eigen tabblad met een desbetreffende dealerlijst.

Het merk Artweger

Sinds tientallen jaren ontwikkelt Artweger produkten voor de badkamer, die naast duurzame kwaliteit en hoge functionaliteit vooral één ding gemeen hebben: zij maakt het leven voor u, als badkamergebruiker, een stuk aangenamer. Daartoe behoort het esthetisch produkt-design evenals een veelvoud aan innovatieve ideeën en functionele details, die typerend zijn voor Artweger, de fijne stijl in uw badkamer. Artweger heeft internationaal inmiddels menig Design-Award en Techniekprijs in de wacht gesleept.

Artweger opent nieuwe perspectieven.Met Douchewanden, Instapbaden, en Stoomdouches (Desing-Award 2010: beste produkt design!) van eersteklas kwaliteit heeft Artweger internationaal een goede reputatie opgebouwd. Begrippen zoals “praktisch comfort”, “kwaliteit” en “milieu” zijn de dragers van Artweger. Vele partners en consumenten zullen de eersteklas kwaliteitsprodukten van Artweger altijd kunnen bevestigen! Dat vervult ons met trots en is een bevestiging en motivatie tegelijk: Artweger wil u de badkamer uit een nieuw gezichtspunt nader brengen: als ruimte om te wonen. Onze catalogus staat vol met inspiratie en vele ideeën!

Kwaliteit voor de toekomst.Het beste idee is slechts zo goed als haar verwezenlijking. Daarom hebben bij Artweger lange levensduur en kwaliteit een belangrijke betekenis: bij de materialen, de verwerking, de onderdelen en natuurlijk bij de service. Artweger geeft 5 jaar garantie op haar gehele assortiment.

Professioneel design in het bad

Eerst de perfecte combinatie van formele esthetica met materialen en oppervlakken maken de badkamer tot wat het moet zijn: een ruimte van ontspanning en welbehagen. Daarom werkt Artweger sinds vele jaren samen met professionele partners en designers.

Meer dan een mooi omhulsel

Die gemeenschappelijke creatieve gedachtenwisseling en een zo hoog mogelijk benutten van vormgevende en technische mogelijkheden zijn de basis voor de samenwerking tussen de designers en technici van Artweger. Menig resultaat kan men dan zien – in de vorm van nieuwe modellen – en veel uit zich eerder in praktisch opzicht – in de vorm van verbeterde ergonomie en meer comfort in het dagelijkse gebruik.

Produkten en modellen

Met Artweger voelt u zich prettig, vele jaren lang! Alle Artweger-produkten worden van de meest hoogwaardige materialen vervaardigd, die duurzaamheid garanderen! Veel modellen zijn leverbaar in afwijkende kleuren, vormen en afmetingen.

Artweger biedt u veel levensruimte en maakt alles eenvoudiger. Laat u zich inspireren door Artweger en vindt uw Artweger-oplossing.

Bekijk hier de website van Artweger: https://www.artweger.at

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Wiesenekker Badkamerconcepten
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren