Algemeen (0317) 619 016
Showroom (0317) 618 390

Design radiatoren

design radiator

Handdoek radiator

Design- en handdoekradiatoren voor badkamers kunnen naast verwarmen ook een handdoekfunctie hebben.

Wilt u meerdere handdoeken kunnen drogen of opwarmen dan is een handdoekradiator een oplossing. Naast warmte zijn hierin vele ontwerp varianten, symmetrisch en asymmetrisch, met ronde of rechte buizen of een combinatie daarvan.

Wij leveren en tonen u een bijzonder uitgebreid programma aan designradiatoren in onze badkamer showroom in Rhenen, 10 minuten van Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Ede, Renkum, Oosterbeek, Zeist, Amerongen, Leersum, Doorn, Arnhem, Wolfheze, Driebergen, Tiel, Ochten, Maurik, Opheusden.

De fabrikanten Instamat, Vasco, Thermic, Zehnder, Radson en Laurens geven u keuze vanaf een eenvoudige handdoekradiator tot aan uitgesproken design.

Aluminium radiatoren, razend snel op temperatuur

Herinnert u zich nog de radiatoren van gietijzer ? Mooie massieve kunstwerken. Enorm zwaar en gloeiend heet. Vandaag de dag hebben we condensatie Cv-ketels, warmtepompen en andere energiezuinige systemen. Daarom evolueert ook uw radiator tot een energiezuiniger en veiliger product in aluminium.

 

Een aluminium radiator bevat veel minder warmwater in vergelijk met een klassieke radiator. Daarom reageert deze radiator sneller op uw klokthermostaat met als gevolg meer comfort en minder energieverbruik. Aluminium geleidt warmte vier maal sneller dan staal

 

Te hete oppervlakken zijn niet aangenaam, soms zelfs pijnlijk. In de aluminium radiatoren van Vasco vloeit het warme water door de kern en niet langs het radiatoroppervlak. Zo bent u en wie u lief heeft altijd veilig.

Geschikt voor lage temperaturen (ongeschikt voor stadsverwarming)

De spectaculaire warmteafgifte maakt Vasco aluminium designradiatoren uitermate geschikt voor laagtemperatuur verwarmingsinstallaties.

Voorgaande is belangrijk omdat door de grote toename in warmtepompen in combinatie met vloerverwarming het energieverbruik aanzienlijk daalt als u met lagere temperatuur cv-water uw woning of pand comfortabel kunt verwarmen.

 

 

Het voordeel is dan ook dat u de aluminium radiatoren kunt combineren met een laag temperatuur installatie. De combinatie van radiatoren met vloerverwarming zorgt naast energiebesparing ook voor comfort, dit doordat radiatoren sneller reageren dan een massa dekvloer. Het inregelen van de gewenste temperatuur kan zodoende verfijnd worden. Bedoelt wordt dat als u een feestje heeft, u niet de ramen open hoeft te zetten, mocht het te warm worden. U kunt uw vloerverwarmings stooktemperatuur wat lager inregelen en zodoende het overige met de radiatoren regelen.

Gietijzeren- en ledenradiatoren

Gaat uw voorkeur uit baar een nostalgische gietijzeren of ledenradiator, wij hebben het voor u. Van standaard maatvoeringen tot maatwerk.

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren