Algemeen (0317) 619 016
Showroom (0317) 618 390

Maatwerk oplossingen

Maatwerk

Iedere badkamer is een maatwerk project op zichzelf ! specifiek voor u ontworpen en volgens uw wens en smaak ingericht. Keuzes kunt u maken uit een breed en fraai assortiment merken en producten en uit ons MAATWERK ASSORTIMENT.

Als sanitair specialist hebben wij in onze fraaie, uitgebreide 1200 m2 grote badkamer showroom in Rhenen, 10 minuten vanaf Veenendaal, Arnhem, Bennekom, Wageningen, Veenendaal, Zeist, Amerongen, Leersum, net over de brug bij de Betuwe veel keuze in fabrieks-assortiment en maatwerk assortiment.

Wij bieden u dan ook een groot scala aan maatwerk oplossingen. Denk hierbij aan maatwerk badmeubels, wastafelbladen, van strak gespoten tot landelijk geschilderd of in eiken tot aan maatwerk stoomcabines en baden aan toe.

Bepaalde wastafels kunnen zelfs op maat gemaakt worden. Materialen als solid surface, composiet en natuursteen bieden hierin uitkomst.

Wanneer wij de wanden en vloeren afgewerkt hebben meten wij het maatwerk glas in, bijvoorbeeld voor de douche.

Europees eiken badmeubelen op maat gemaakt.

In veel gevallen meten wij in het werk op zodat wij de speciaal voor u op maat gemaakte glaswanden kunnen plaatsen als ware het een maatwerk pak in uw badkamer.

Wilt u een modern strak badmeubel, gespoten greeploze laden of juist een landelijk meubel, onze meubelmaker maakt het geheel in overleg met u op maat. Of het nu glas, natuursteen, hout of een speciale terrazzo vloer betreft, wij realiseren het graag voor u.

Uw unieke badkamer kunt u dan ook volledig in de door u gewenste afmetingen, kleuren en materialen laten voeren. Mocht u specifieke wensen hebben en u het gevoel hebben niet te kunnen slagen binnen het assortiment van de “standaard” toeleveranciers, geeft u het ons dan graag aan. Onze selectie toeleveranciers biedt u maatwerk oplossingen die in de smaak vallen. Maak is een vrijblijvende afspraak in onze badkamer showroom zodat wij u de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek kunnen toelichten.

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren