St. James baden

De St. James vrijstaande badencollectie kenmerkt zich door haar exclusiviteit en compleetheid; 12 modellen, allen leverbaar zonder of met kraangaten en verschillende poten opties. Tevens zijn verschillende fraaie zicht afvoersets en vloerbuizensets beschikbaar voor het plaatsen van kranen op de badrand of naast het bad.

Alle inbouwbaden en sommige vrijstaande baden uit de St. James collectie kunnen worden voorzien van luxe whirlpool massagesystemen.

De St. James Collection dankt haar naam aan het St. James Palace in Londen en wordt reeds vele jaren internationaal alom gewaardeerd vanwege haar exclusieve uitstraling en kwaliteit.

St. James sanitair wordt volgens oude Engelse tradities met de hand vervaardigd in Engelse fabrieken (made in England). Hierdoor is de kwaliteit van de St. James Collection uniek. Na de verwoestende brand in 1992 selecteerde ook het Engelse Koningshuis de St. James Collection voor de restauratie van haar 124 badkamers in het Royal Windsor Castle in Engeland. Ook het beroemde Oxford Kings College koos voor haar Hall of Residence de collectie van St. James, evenals de vermaarde ***** Orient Express Hotel Group en andere vermaarde Hotels. St. James sanitair en kranen zijn aangepast aan de eisen van vandaag. Alle kranen worden standaard voorzien van keramische binnenwerken en zijn aangepast op Nederlandse hartafstanden voor aansluitingen in de muur. Ook het sanitair is aangepast voor perfecte plaatsing met inachtneming van Nederlandse hartafstanden voor bijvoorbeeld closetpotten. De hoogtes van de wastafelcombinaties zijn volgens Nederlandse normen minimaal 900 mm.

Bekijk de website: http://st-james.nl/nl/st-james/

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Wiesenekker Badkamerconcepten
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren