Algemeen (0317) 619 016
Showroom (0317) 618 390
Show

Badkamer Amersfoort

badkamer amersfoortBadkamer Amersfoort gezocht? Wiesenekker Badkamers in Rhenen heeft een prachtige 1200 m2 grote badkamer en tegel showroom in het midden van het land. Wilt u zich oriënteren, en juist ook geïnspireerd worden in het realiseren van uw droom badkamer, kom dan naar Rhenen, 30 minuten van Amersfoort.

Op de vakbeurs in Utrecht zijn wij genomineerd als top 3 beste badkamer zaak van Nederland.

Inspirerende badkamers en ontwerpen en daarbij uniek in Nederland, omdat onze eigen vakmensen topkwaliteit leveren voor een normale prijs.

Wanneer gewenst verrichten wij dus ook de complete door u gewenste badkamer werkzaamheden. Van eerste kennismaking en badkamer ontwerp, van sloop tot en met de complete installatie- en bouwkundige werkzaamheden met onze eigen vakmensen. Wiesenekker badkamers is onderdeel van Wiesenekker Installatietechniek.

 

Wij realiseren onze badkamers met eigen vakmensen. Wilt u een professioneel geïnstalleerde badkamer, prettige en bekwame vakmensen. Wij verzorgen uw complete badkamer van ontwerp, keuzes in onze eigen showroom, van sloop werkzaamheden, leidingen aanpassen door onze loodgieters en elektriciëns. Onze stukadoors en tegelzetters verrichten de bouwkundige werkzaamheden waarna wij de afmontage en oplevering verzorgen.

U bent van harte welkom bij Wiesenekker Badkamers in Rhenen

 

Deel deze informatie via social media

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen
 
Gratis parkeren

Openingstijden

maandag t/m vrijdag08:30 - 17:30 uur
zaterdag10:00 - 16:30 uur

In de zomervakantie is onze showroom beperkt open:

Week 30 dinsdag t/m zaterdag geopend
Week 31 dinsdag t/m zaterdag geopend
Week 32 di, do & vrijdag geopend
Week 33 di, do, vrij & zaterdag geopend

De showroom is telefonisch bereikbaar via:
0317-618390

Vanaf maandag 20 augustus starten wij weer.

Heeft u een service contract dan kunt u bij een dringende storing contact opnemen met ons algemene nummer 0317-619016 de dienstdoende storingsmonteur neemt dan contact met u op.