Algemeen (0317) 619 016
Showroom (0317) 618 390
Show

Badkamers Nijmegen

badkamers nijmegenBadkamers Nijmegen gezocht? Wilt u een mooie nieuwe badkamer en zich oriënteren en inspireren in een mooie grote badkamer showroom in omgeving Gelderland / Utrecht .. Bezoek dan onze 1200 m2 grote badkamer en tegelshowroom van Wiesenekker Badkamers in Rhenen.

Op de landelijke VSK beurs in Utrecht is Wiesenekker Badkamers uitgekozen tot de top 3 beste badkamer zaken van Nederland. Unieke ontwerpen, prachtige showroom, specialist en geroemd door haar klanten tevredenheid. En !! niet onbelangrijk !! Wiesenekker Badkamers beschikt over eigen vakmensen die de complete werkzaamheden volledig naar wens voor u uitvoeren. Eigen badkamer specialisten, loodgieters, elektriciens, tegelzetters, stukadoors.

Kortom: Wiesenekker Badkamers van ontwerp, keuze in eigen showroom tot en met de complete voor badkamers Nijmegen realisatie en oplevering.

In onze showroom vindt u prachtige complete badkamers in allerlei prijsklassen en stylen. Mooie ontwerpen, kennis van details en materialen, wij informeren u graag. Van strak, fris, tijdloos tot robuust en stoer design, maar ook Engels en nostalgische badkamers worden door ons gerealiseerd en getoond in onze showroom.  Alle A-merken, maatwerk meubels en glas, beton cire, natuursteen, grootformaat tegels en mozaïek wij informeren u graag.

Deel deze informatie via social media

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen
 
Gratis parkeren

Openingstijden

maandag t/m vrijdag08:30 - 17:30 uur
zaterdag10:00 - 16:30 uur

In de zomervakantie is onze showroom beperkt open:

Week 30 dinsdag t/m zaterdag geopend
Week 31 dinsdag t/m zaterdag geopend
Week 32 di, do & vrijdag geopend
Week 33 di, do, vrij & zaterdag geopend

De showroom is telefonisch bereikbaar via:
0317-618390

Vanaf maandag 20 augustus starten wij weer.

Heeft u een service contract dan kunt u bij een dringende storing contact opnemen met ons algemene nummer 0317-619016 de dienstdoende storingsmonteur neemt dan contact met u op.