Badkamer vitaal

Beschrijving & Foto's

COMFORT EN TOEGANKELIJKHEID

Comfort en toegankelijkheid, daar draait het om in de Bad & Body badkamer Vitaal. Mede dankzij de extra ruime opzet en het zitje in de douche. Zo zijn er meer praktische oplossingen: het op het u gewenste formaat af te stemmen maatwerk wastafelblad heeft geen uitstekende delen en biedt genoeg ruimte voor uw benen. Ook als u rolstoelgebruiker bent, of gewoon liever op een krukje zit.

Makkelijk schoon te houden

Comfort is natuurlijk niet alleen een kwestie van gebruiksgemak. Ook over makkelijk schoonhouden en uw specifieke wensen daarin nemen wij met u door zodat het bij uw wensen en verwachtingen past. Greeploze kasten zonder moeilijk bereikbare hoekjes, een volledig geïntegreerde wastafel in een maatwerk blad waarbij u flexibel bent in kleuren, materialen en formaten. De prachtige zachte voegloze douchevloer is een speciale oplossing die velen niet kennen, voordelen zijn grip, zacht en warm onder uw voeten en een drempelloze vlakke overgang naar de vloertegels: geen lastig schoon te maken randjes en richeltjes dus. Het prachtige van deze douchevloer is dat hij ook in vele kleuren leverbaar is en het zelfs mogelijk is om de douchewanden binnen de douche hiermee te bekleden, als ook het wastafelblad.

Comfortabel sanitair

Uiteraard  is ook het sanitair geselecteerd op comfort. De douchebak heeft geen opstapje en is gemaakt van antislip-materiaal. De zachte ondergrond vormt zich licht naar uw voeten, zodat u extra stevig staat. Het toilet is de Geberit Sela douche-wc, voorzien van een douchefunctie. De reiniging met warm water is nog zachter en prettiger dan met wc-papier. Kortom: met Vitaal kiest u voor een badkamer om nu én in de toekomst van te genieten.

Badkamer Specificatie

Algemeen

Badkamer stijl: Moderne Badkamer
Soort Project: Nieuwe Badkamer
Plaats: Badkamer Rhenen

Bouwkundig

Formaat badkamer:tot 8 meter
Wand afwerking:tegels
Wand tegelformaat: 60 x 60 cm cm
Vloer afwerking: tegels
Vloer tegelformaat: 60 x 60 cm cm
Plafondafwerking: betoncire

Douche

Douche configuratie: op douchevloer
Douche type: douchewand
Douche set: showerpipe
Douchekraan configuratie: opbouw
Douchekraan thermostaatkraan: Ja
Douchekraan materiaal: chrome

Wastafel

Wastafel configuratie: maatwerk wastafel meubel
Wastafel materiaal: corian solid suface
Wastafel kraan configuratie: opbouw
Wastafel kraan materiaal: RVS

Toilet

Type Toilet: douchewc

Installatietechniek

Verwarming: Handdoekradiator, design radiator
Verlichting: Inbouw spots, indirecte plafond verlichting, verlichte spiegel en nis verlichting