Complete Badkamer Inclusief Montage

complete badkamer inclusief montageEen complete badkamer inclusief montage leveren kan Wiesenekker badkamers als de beste.

Niets is gemakkelijker dan een nieuwe badkamer inclusief montage. Wij zijn specialist in het compleet plaatsen van badkamers. Wij leveren hoge kwaliteit tot in elk detail vanaf het eerste tot en met het definitieve ontwerp.

Nieuwe badkamer inclusief montage

Onze kracht is juist om u geheel te ontzorgen dit doen wij door de gehele en complete realisatie, inclusief alle bouwkundige en installatiewerkzaamheden, geheel voor u uit te voeren en dat kan zelfs door onze eigen gekwalificeerde vakmensen, betrouwbare mensen die gaan voor het mooiste resultaat.

In onze 1200 m² showroom tonen wij u de huidige mogelijkheden in uiteenlopende smaken en stijlen, in onze showroom vindt u een grote diversiteit in mogelijkheden. Onze showroom is mooi en actueel, wij zijn dan ook altijd opstellingen aan het aanpassen.

badkamer compleetIn onze badkamer showroom in Rhenen-Veenendaal kunt u zich uitermate goed oriënteren en inspireren, dat is wat u bij ons kan doen.

Daarbij zijn wij specialist in het maken van mooie, kwaliteit-badkamers. Of u nu een praktische moderne badkamer zoekt, maatwerk eiken, Portuguese Castello tegels, Beton cire, natuursteen, design-strak, warm en sfeervol, of klassiek Engels wij hebben deze producten voor u en wel van de goede merken en fabrikanten.

Door het tonen van compleet ingerichte badkamers inclusief plafonds, verlichting, accessoires en wand- en vloerafwerking geven wij u inzicht in de mogelijkheden, kunt u goed en juist kiezen en maakt u direct kennis met onze kwaliteiten tot in de details.

Onze ontwerpers maken voor u een fraai badkamer ontwerp en adviseren u over alternatieven, maar uiteraard ook over de invulling van sanitair, wand- en vloerafwerking, nissen, wanden, plafonds en het geheel in de juiste kleuren.

In de gesprekken maken wij met u kennis en willen wij u leren kennen zodat wij u de juiste adviezen geven, het wordt uw badkamer en deze dient juist u geweldig te vinden. Uiteraard helpen wij u graag met advies en zullen wij u indien van toepassing ook aangeven bepaalde keuzes niet te doen.

Badkamer Compleet

Omdat een badkamer plaatsen bestaat uit sanitair, kranen, tegels, stucwerk e.d. … de post materiaal + de post realisatie ontvangt u van ons ook de begroting van de werkzaamheden. U wilt kwaliteit, een fraai ontwerp, een juist advies in materialen en een goed georganiseerde uitvoering door prettige vakmensen ! U bent dan bij ons absoluut op het juiste adres.

Op de VSK vakbeurs in Utrecht zijn wij uitgeroepen tot de top 3 beste badkamerzaak van Nederland.

Unique ook door de grote fraaie toonzaal en vakmensen van installateur tot tegelzetter, eigen 24-uurs spoedeisende servicedienst en dat alles onder één dak.

Kom bij ons langs en ervaar de sfeer en mogelijkheden die wij u graag bieden. Neemt u de maatvoeringen van uw badkamer mee ! Na de eerste kennismaking gaan wij voor u aan de slag en maken wij een vervolgafspraak om het ontwerp en offerte met u door te nemen.

Vervolgens gaan wij bij u ter plaatse de situatie opnemen om een juiste inschatting en advies te kunnen maken van de werkzaamheden. U ontvangt van ons een complete begroting als offerte die bij akkoord omgezet kan worden in een opdracht, veelal als vaste aanneemsom, zodat wij kunnen beginnen met uw badkamer plaatsen.

Bezoek onze nieuwe badkamer- en tegel showroom in Rhenen-Veenendaal, ervaar alle mogelijkheden op gebied van sanitair, tegels en kleuren en het het gemak welke wij u kunnen bieden. Twijfels nemen wij bij weg, een prettig traject van kennismaking tot en met zorgeloze oplevering en aftersales wanneer nodig.

Wij maken graag met u kennis, zie ook een greep uit de door ons gerealiseerde badkamer ontwerpen.

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Wiesenekker Badkamerconcepten
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren