Badkamer Renovatie

badkamer renoverenUw badkamer renoveren? Kom naar Wiesenekkerbadkamers!

Badkamer Renoveren van A tot Z

Wij zijn specialist in het badkamers renoveren. Wij leveren hoge kwaliteit tot in het detail, vanaf het eerste contact tot en met het definitieve ontwerp en oplevering van uw nieuwe badkamer. Onze kracht is om u geheel te ontzorgen dit doen wij door de gehele en complete realisatie, inclusief alle bouwkundige- en installatie werkzaamheden geheel voor u uit te voeren met onze eigen gekwalificeerde vakmensen, betrouwbare mensen die gaan voor het mooiste resultaat.

In onze 1200 m² badkamers showroom inspireren wij u in de mogelijkheden, van uiteenlopende smaken en stylen. In onze showroom vindt u dan ook een grote en fraaie diversiteit in badkamers, sanitair en tegels. Onze showroom is mooi en actueel, wij zijn dan ook altijd opstellingen aan het aanpassen. In onze grote moderne badkamer showroom in Rhenen-Veenendaal kunt u zich oriënteren en compleet door ons laten adviseren.

Wiesenekker badkamers geniet dan ook status als de betrouwbare badkamer specialist, mooie kwaliteit-badkamers, prachtige badkamer ontwerpen en materialen. Of u nu een praktische moderne badkamer wenst, maatwerk eiken, Portugese Castello tegels, Beton cire, natuursteen, design-strak,  warm, sfeervol, of klassiek Engels; wij hebben dit assortiment en producten in onze badkamer showroom. Het mooie sanitair van de goede merken en fabrikanten vindt u bij Wiesenekker badkamers.

Door het tonen van compleet ingerichte badkamers inclusief plafonds, verlichting, accessoires en wand- en vloerafwerking geven wij u inzicht in de mogelijkheden, kunt u goed en juist kiezen en maakt u direct kennis met onze kwaliteiten tot in de details.

Badkamer Renoveren in Beeld

Een badkamer renoveren is niet eenvoudig. Voor het renoveren van uw badkamer zijn uiteenlopende technische disciplines nodig. Kennis en liefde voor verfijnde technieken, badkamer werk is zicht werk en daar is niet elke vakman geschikt voor.

Bij alle klanten waar wij aan het werk zijn ontstaat een enthousiasme nu zij hun badkamer onder hun ogen zien groeien. Veel gehoord is het respect en kunde voor de loodgieter, tegelzetter, elektriciën en alle details en techniek welke onder de wand- en vloerafwerking en / of tegels verwerkt wordt.

Om u een beeld te geven kunt u onderstaande foto’s bekijken, ze geven een beeld in de opbouw van het badkamer renoveren (na sloopwerkzaamheden):

Badkamer ontwerpen in 3d

Voor dat wij tot badkamer renoveren over kunnen gaan, gaan onze ontwerpers voor u een foto realistisch 3d badkamer ontwerp verzorgen en adviseren wij u over alle mogelijkheden en alternatieven. Van invulling van sanitair, wand- en vloerafwerking, nissen, wanden, plafonds, kleuren tot en met technisch advies. In meerdere gesprekken willen wij u leren kennen, wat vindt u van belang en hoe vullen wij uw wensen in binnen uw ruimte en budget. Juiste adviezen, de goede materialen en een fraai en technisch mogelijk ontwerp. Uw nieuwe badkamer dient fraai, maar in zekere zin toch ook praktisch te zijn en te blijven. Uiteraard helpen wij u graag met advies en zullen wij u waneer van toepassing ook aangeven bepaalde keuzes misschien niet te maken. Eerlijk, juist en met als doel dat u heel lang gaat genieten van uw nieuwe badkamer.

Offerte en opdrachtbevestiging conform aanneemsom

Omdat een badkamer bestaat uit sanitair, kranen, tegels, stukwerk e.d. … de post materiaal + de post realisatie / arbeid en bouw- en installatiematerialen, ontvangt u van ons wanneer gewenst ook de begroting van de werkzaamheden. U wilt kwaliteit, een fraai ontwerp, juist advies in materialen en een goed georganiseerde uitvoering door prettige vakmensen ! Kom dan bij ons kennismaken, wij zijn niet de goedkoopste maar wel de voordeligste.

Op de VSK vakbeurs in Utrecht zijn wij dan ook uitgeroepen tot de top 3 beste badkamerzaak van Nederland. Uniek ook door de grote fraaie toonzaal en eigen vakmensen van installateur tot en met eigen tegelzetters, eigen 24-uurs spoedeisende servicedienst en dat alles onder een dak. Naast onze eigen ploegen beschikken wij ook over een groot netwerk aan specialisten zodat wij niet snel volgeboekt zijn.

Kom bij ons langs en ervaar de sfeer en mogelijkheden die wij u bieden. Neemt u de maatvoeringen van uw badkamer mee ! Na de eerste kennismaking gaan wij voor u aan de slag en maken wij een vervolgafspraak om het ontwerp en offerte met u door te nemen.

Vervolgens gaan wij bij u ter plaatse de situatie inmeten en opnemen met als doel u een vaste aanneemsom voor uw compleet gerealiseerde badkamer te kunnen geven. U ontvangt van ons na dit bezoek een complete gespecificeerde begroting van de uit te voeren werkzaamheden in een duidelijke offerte. Wanneer u akkoord bent over de inhoud en prijs, dan zetten wij deze offerte om in een opdracht en ontvangt u van ons een gespecificeerde opdrachtbevestiging. Onze opdrachtgevers geven veelal de voorkeur aan een vaste aanneemsom.

Wij nodigen u graag uit in onze 1200 m2 grote badkamer showroom in Rhenen:

Bezoek onze up to date, nieuwe badkamer- en tegel showroom in Rhenen-Veenendaal, ervaar de mogelijkheden op gebied van sanitair, tegels, ontwerpen en kleuren en het het gemak van de complete installatie door de badkamer- en sanitair specialist.

Onzekerheden, mogelijke twijfels nemen wij graag bij u weg ! Van een prettige kennismaking tot en met een zorgeloos realisatie traject en oplevering. Wiesenekker Badkamers … hoe compleet wilt u het hebben ?

Wij maken graag met u kennis, wanneer u het leuk vind, blader eens door de door ons gerealiseerde badkamers bij badkamer ontwerpen.

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Wiesenekker Badkamerconcepten
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren