Badkamer- en Tegel Showroom (twee verdiepingen)

Badkamer & Sanitair Showroom

Kom inspiratie* opdoen in onze grote badkamer- en tegelshowroom. Overtuig u van de mogelijkheden, invullingen voor uw specifieke wensen vindt u zeker in onze tentoongestelde badkamers en te leveren assortiment tegels en sanitair.

*zie een impressie van foto’s van onze showroom onder aan deze pagina.

Is uw badkamer of toilet aan vernieuwing toe, gaat u verhuizen of een nieuwe woning betrekken, maak dan een afspraak of kom oriënteren in onze mooie badkamer showroom in Rhenen, vlak bij Veenendaal en Wageningen. Wanneer u een afspraak plant weet u zeker dat wij er voor u zijn en er een adviseur aanwezig is.

Wij zijn echte badkamerbouwers en hebben zelf een prachtige showroom in midden Nederland Wij maken onze badkamers geheel met onze eigen vakmensen. Wij zijn een hecht team van specialisten die op elkaar ingespeeld zijn. Zowel onze ontwerpers & adviseurs, installateurs en tegelzetters zijn bij ons in vaste dienst. Korte lijnen en goede communicatie. De meeste van ons doen dit werk al lang, ruim vijfentwintig jaar en hebben nog elke dag uitdaging en plezier in het samen maken van uw nieuwe badkamer of toilet. Bij ons krijgt u “ouderwets” goede kwaliteit, wordt er correct en vlot gewerkt en gecommuniceerd.

Maak een kennismakingafspraak via het formulier op onze homepage

Wij starten met een kennismakingsafspraak bij ons in de showroom. Wanneer u de maatvoeringen als hoogte, breedte, lengte, ruimte onder- boven-naast een eventueel raam en deur meeneemt en wat foto’s, dan kunnen we een goede start maken. Naast de beschikbare ruimte zijn we ook benieuwd naar de situatie nu, het bouwjaar van uw woning en natuurlijk welke ideeën en wensen u voor uw nieuwe badkamer heeft. Heeft u ook al een idee van kosten, is er een budget, zijn er nog verhuis wensen of is het doel nog lang te blijven wonen. Kortom, alles wat van belang is voor advies, ontwerp en begroting. Vervolgens starten wij met u adviseren, met een ontwerp, materialen uitwerken en het maken van de begroting inclusief de gewenste werkzaamheden. Tijdens een vervolgafspraak nemen wij het ontwerp en begroting met u door en gaan we vervolgens verder tot in de details. Wanneer alle keuzen bekend zijn verwerken wij deze in een duidelijke opdrachtbevestiging en planning.

Een nieuwe comfortabele badkamer is aangenaam, comfortabel en heerlijk ! In onze ruime Sanitair- en Tegeltoonzaal vindt u dan ook een uitgebreid assortiment sanitair. Van basis tot exclusief, van sfeervolle tot hotel chique. Ook op gebied van Engels, klassiek sanitair, vindt u bij ons een assortiment. Van strak, Scandinavisch, design, minimalistisch of vt-wonen sfeer, wij kunnen uw badkamer realiseren en compleet afbouwen.

Als badkamerspeciaalzaak staan wij bij veel leveranciers en fabrikanten positief bekend. Wij vertegenwoordigen en leveren de meeste gerenommeerde merken en hebben daardoor volop keuze in assortiment en alternatieven om zo ook aan uw wensen te kunnen voldoen. Daarnaast kunnen wij u kennis laten maken met “probleem- en ruimte oplossingen”. Aanvullend hebben wij een specialisatie op gebied van het realiseren van maatwerk bouwkundige Turkse stoombaden-stoomcabines / hamman. Heeft u wellness wensen ? ook dan bent u bij ons op het juiste adres.

In onze royale nieuwe tegelshowroom heeft u volop keuze in prachtige wand- en vloertegels. Naast tegels in kleine en grote formaten tonen wij u extreem-grootformaat tegels, keramiek specials, wandplaten van verschillende materialen als keramiek, dekton, composiet, natuursteen, pvc, corian of solidsurface. Ook betonciré of ander stucmateriaal, mozaïek van glas, kiezels, flagstones etc. is mogelijk. Wanneer u een compleet natuurstenen wand- en vloerafwerking wenst, dan hebben wij daarvoor een samenwerking met een speciaalzaak voor advies, keuze, levering en juiste verwerking. Ook bieden wij u pvc vloer- en wandafwerking voor uw badkamer, toilet, woonkamer en keuken.

Zie onderstaande foto’s voor een impressie van onze showroom

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Wiesenekker Badkamerconcepten
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren