Badkamertegels

Badkamertegels in alle soorten en maten

De afwerking van de wanden en de vloer in uw badkamer zijn zeer bepalend voor de sfeer en de uitstraling van het geheel.

In onze badkamertegel en vloer- en wandafwerking showroom tonen wij u fraai en royaal assortiment aan badkamertegels op gebied van aarde en natuurtint tegels, houtlook, natuursteen, mozaïek, kiezels.

Wanneer u een alternatief, iets anders dan badkamertegels overweegt, dan bent u bij ons ook op het juiste adres ! In onze showroom vindt u namelijk een uitgebreide keuze in beton cire, zowel voor vloer- als wandafwerking.

Daarnaast hebben we groot formaat platen van composiet, solid surface, natuursteen, keramiek, aluminium kern met print etcetera voor bijvoorbeeld een voegloze wandafwerking in uw douche.

De ontwikkeling in tegels is interessant en zeer positief. U zal zich verbazen wat er mogelijk is, wij nodigen u dan ook graag uit in onze royale tegel- en badkamershowroom in Rhenen regio Veenendaal, Renkum, Oosterbeek, Arnhem.

De laatste jaren zien is er een duidelijke trend en ontwikkeling in groot formaat badkamertegels met een natuurlijke uitstraling. Hele mooie echte kleuren, prachtig. Van betonlook tot aardetinten, houtstructuur planken en van frisse kleuren tot en met natuursteen, travertin en marmer structuren.

Wij hebben bijvoorbeeld tegel formaten van Cotto d’ Este in plaat formaten van 100 x 300 cm. Merken als Atlas Concorde, Grespania, Mosa, Rak en Rex zijn sterk in grootformaten variërend van 60 x 60, 60 x 120, 70 x 70, 90 x 90 roept u maar.

Naast badkamertegels maken wij ook badkamers van tadelakt, leem stuc, stucwerk, kwarts composiet, sile stone en combinatie van voorgenoemde met tegels.

Naast onze eigen royale luxe tegel- en badkamer showroom omgeving Veenendaal, Rhenen, Oosterbeek, Doorwerth, Arnhem, Huissen, Nijmegen, Utrecht, Maarn, Leersum, Doorn, Amerongen, Elst, Zeist, Odijk, Tiel, Ophesuden, Kesteren, Geldermalsen, Lienden, Ochten, Ingen, Maurik, Barneveld, Lunteren en omstreken kunt u tevens met onze uitnodiging terecht in de zeer uitgebreide tegeltoonzaal van Tegelgroep Nederland, V&S, Jos Haag, Julius van der Werf, Keramaat, Eurovite, Kebo, Intercodam en nog veel meer.

 

Natuursteen

Voor het plaatsen van natuurstenen vloeren en badkamers werken wij met gespecialiseerde natuursteen zetters met grote ervaring en kennis op gebied van natuursteen verwerking.

Wij bieden u de mogelijkheid om in de toonzaal en voorraad van de natuursteen leverancier uw keuze te maken. Het kiezen en ervaren van de mogelijkheden is een prachtige ervaring. Met hun referentie projecten, kennis en voorbeelden gaat uw hart sneller kloppen.

Wij informeren u graag in de mogelijkheden en adviseren u in materialen, formaten, kleuren en ontwerp.

Natuursteen kunt u zowel in uw woonkamer als badkamer verwerken. In de natuursteen toonzaal van onze leverancier kan u zich compleet laten informeren en oriënteren op de door u gewenste uitstraling. Ook  de voors en tegens van bepaalde natuursteen soorten en in bijvoorbeeld natte ruimtes of in een keuken-, woonkamer vloer wordt met u besproken.

Calacatta

Natuursteen vloer

Marmer achterwand

 

 

 

 

 

 

Woonkamer vloeren

Door de toename in het gebruik van energiezuinige vloerverwarming zien wij ook groei in natuurstenen en tegelvloeren. Met tegels kan er een fraaie, zelfs warme uitstraling gerealiseerd worden. Door de mogelijkheden is het voor u als consument dan ook makkelijker geworden om een keramische of natuurstenen vloer naar uw keuze te vinden.

Daarnaast is een tegelvloer ook praktisch en geeft voordelen als gebruiksgemak, onderhoud en duurzaamheid. In tegenstelling tot bij een houten vloer heeft u minder onderhoud en gaat de vloer langer mee. Wij adviseren u tevens over de te gebruiken onderhoudsproducten voor uw specifieke vloer.

Ook wanneer u regelmatig en op de juiste wijze uw vloer onderhoudt kan er na verloop van tijd een waas ontstaan door het achterblijven van resten reinigingsmiddelen en vuil. Door middel van een intensieve reiniging kan de vloer weer in zijn oorspronkelijke staat worden teruggebracht.

 

Mozaïek, kiezels en stroken

Met mozaïek kunt u accenten aangeven of juist een mooi kleur accent aan bepaalde objecten geven. U heeft de keuze uit glas of keramische mozaïek. Daarnaast wordt ook veel gekozen voor natuursteen, flagstone, kiezels, maar ook stroken van tegels in verschillende hoogtes, bijvoorbeeld 5 x 60, 10 x 60 of 15 x 60.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Impressie van onze tegel afdeling:

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren