Kranen

Een zeer belangrijk onderdeel in de badkamer zijn de kranen. Met een juiste keuze van uw kranen geeft u uw badkamer de door u gewenste uitstraling. Door de vormgeving, exclusiviteit, design, afwerking in chroom, rvs, zwart, wit goud of nikkel, kan u een robuuste, industriële of juist een harmonische, organische of nostalgische uitstraling aan uw badkamer geven.

In onze badkamer toonzaal laten wij u de vele verschillen zien en helpen wij u op weg in kranenland.

Kwaliteit

Natuurlijk zijn er verschillen in kwaliteiten van het eindproduct, niet alleen de kwaliteit en een degelijke uitstraling van de geleverde kraan is daarbij belangrijk, maar ook de verkrijgbaarheid en de snelheid van onderdelen bij onze leveranciers. Als installatiebedrijf verlenen wij service, veelal met onze eigen service monteurs, maar soms komt ook een servicemonteur van de fabrikant naar u toe als dat nodig is.

Wij vinden het om die reden dan ook voornaam dat wij uw kraan bij een eventueel defect, spoedig kunnen repareren. Bij voorkeur werken wij dan ook met fabrikanten en leveranciers welke onderdelen op korte termijn, veelal uit voorraad kunnen leveren.

Bij de aanschaf van een badkamer adviseren wij u vooral in het achterhoofd te houden dat uw badkamer lang mee dient te gaan, zonder te veel onderhouds- en of vervangingskosten. In tegenstelling tot de wel bekende stoel of televisie heeft het omwisselen van sanitair meer voeten in aarde. Belangrijk is dan ook om te kiezen voor producten en bedrijven die een zekere continuïteit en kwaliteit bieden, wij helpen u hierbij. Ook met een kleiner budget kunt u zeer goed en voordelig investeren in kwaliteitsproducten. Wij adviseren u graag bij het invullen en concreet maken van uw wensen.

Regendouches en douches

Hansgrohe Douchezuil

Hansgrohe Douchezuil

Regendouches, staafdouchekoppen, zijdouches, glijstangsets, showerpipes, douchepanelen, inbouwkranen, thermostaat- of mengkranen er komt wat op u af.

Momenteel zijn showerpipes erg gewild. Een showerpipe is een combinatie van een thermostaatkraan met een vaste regendouchekop en een douchekop welke in hoogte verstelbaar is.

Heeft u een regendouche nodig ? Geen idee, waar de een zielsgelukkig is met de brede royale regendouche waardoor je heerlijk warm douchet. Heeft uw misschien een ander idee over comfort. Wij hebben opdrachtgevers welke enorm enthousiast zijn over het comfort van een heerlijke warme regendouche. Ook als u met z’n tweeën of met uw kinderen onder de douche staat. Toch geven ook voldoende mensen juist de voorkeur aan een handdouche met meerdere straalsoorten, een lekkere krachtige straal of soms juist die champagne straal zoals u wellicht kent van bij de kapper.

De warmwater capaciteit van uw cv-ketel is relevant. CW 4 is een warmwater comfortklasse die de meeste regendouches nodig hebben, sommige meer. Een cv-ketel die ongeveer 12 liter warm water van ongeveer 38 graden kan geven is goed.

Dan rest natuurlijk de vraag: “dat kost ook meer water en meer gas”, Tja dat klopt. In het kader van duurzaam en spaarzaam is het ook begrijpelijk dat u juist voor de waterbesparende handdouche gaat met een verbruik van 3,5 liter per minuut, dat scheelt nogal.

Op het moment dat u kiest voor een luxe douche welke ruim meer dan 20 liter per minuut water kan geven, dan wordt ook de afvoer capaciteit van de douchebak of Easydrain douchegoot een onderwerp.

Hoe komt u hier nu achter, wij gaan u hier stap voor stap mee helpen. Niet alle onderwerpen en keuzes zijn in een enkel gesprek vast te leggen. Over het algemeen zijn er meerdere gesprekken nodig voordat u duidelijkheid heeft in uw concrete keuzes.

Als u op het moment van keuze twijfelt welke douchekop u wilt, dan biedt een proef douchekop welke u bij u thuis kunt proberen veelal duidelijkheid.
hansgrohe-douchepaneel

Douche-, bad- en wastafel inbouwkranen

Naast de veelvoudig toegepaste opbouwkranen adviseren wij u ook om inbouwkranen te overwegen. Naast een luxere uitstraling zijn inbouwkranen vaak ook praktisch. Op het moment dat u een bad kiest, dan vind niet iedereen het prettig dat bijvoorbeeld een doucheslang in het bad hangt. U kunt in dat geval kiezen voor een doucheslang die in de badrand verzonken kan worden.

Door een inbouw douchethermostaat of -douchemengkraan te plaatsen ontstaat er de mogelijkheid om met de inbouwkraan zowel een handdouche, regendouche en/ of zijdouches te bedienen. In veel gevallen worden inbouw douchekranen dan ook toegepast indien er meerdere douches aangestuurd dienen te worden. Daarbij heeft u met een inbouwkraan ook de mogelijkheid om de kraan bijvoorbeeld bij de inloop van de douche te plaatsen, in plaats van achter u op de muur. In onze badkamershowroom in Rhenen, regio Oosterbeek, Renkum, Ede, Veenendaal, Leersum, Doorn laten wij u de uiteenlopende mogelijkheden en modellen in inbouwkranen zien.

Uw wastafel inbouwkraan kan uit de muur komen zodat u geen kraangat in uw wastafelblad heeft. Fraai en praktisch !

 

 

Wij leveren overigens vele bekende merken, waaronder Hotbath, Hansgrohe, Geda, Waterevolution, Axor, Dornbracht, Friedrich Grohe, Grohe Ondus, Kludi, Hansa, Zucchetti, Gessi, Bongio, Antonio Miro, Cea, Vola, Jado, Venlo en nog vele andere merken.

 

Douchepanelen met zijdouches

Als uw warmwater capaciteit van uw cv-ketel voldoende ruim is, kunt u ook de voorkeur geven aan een douchepaneel met geïntegreerd kraanwerk zoals een inbouwthermostaatkraan, hoofddouche / regendouche, handdouche en zijdouches. Zie bijvoorbeeld de mogelijkheden op cleopatra , hansgrohe of hsk-duschkabinenbaude.

 

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren