Sauna

Maatwerk sauna’s

Wellness ruimte Whirlpool en sauna 1

Wellness ruimte met massagebad en combi sauna (sauna kachel en infrarood) gerealiseerd door Wiesenekker Rhenen

De sauna is van oorsprong een Fins bad. De Finnen weten als geen ander hoe je het lichaam kunt stimuleren door hitte en kou af te wisselen. Bij het ontwikkelen van sauna baseren wij ons dan ook op de traditionele Finse wijsheden en principes. Maar niet zonder met de tijd mee te gaan.

Het moderne ambacht, noemen wij het maken van sauna.s. En met onze twintig jaar ervaring durven wij best te zeggen dat onze moderne invalshoek vooral tot verbetering van de traditie heeft geleid. Want ook op het gebied van sauna.s zijn er voortdurend belangrijke innovaties en ontwikkelingen. Wij volgen die op de voet en nemen ze mee in onze materiaalkeuzes, onze constructietechnieken en onze designs. Of het nu om de binnensauna.s de buitensauna.s, de infraroodsauna.s of alle accessoires daar omheen gaat, en of u nu een thuissauna of een professionele sauna zoekt; als vooruitstrevende saunabouwers maken wij moderne producten van hoogwaardige kwaliteit. Maar we verliezen onze Finse roots nooit uit het oog. U laten genieten van baden zoals dat ooit bedoeld was, daar streven wij naar.

Persoonlijke service

Natuurlijk hebben wij een aantal succesvolle standaardmodellen in de collectie. Maar daarbuiten kunnen wij vrijwel iedere sauna op maat maken en aan uw wensen aanpassen. Uw dealer is bekend met alle mogelijkheden en zoekt in iedere situatie naar de ideale oplossing. Met al onze leveranciers hebben wij uitstekende contacten waardoor we zelfs aan de meest bijzondere wensen tegemoet kunnen komen. Het is immers úw sauna. Maar onze dienstverlening houdt niet op bij een deskundig advies. Een goede dienstverlening betekent namelijk ook dat je je aan alle afspraken houdt, op tijd levert, perfect installeert, duidelijk instrueert en garantie biedt zonder kleine lettertjes. Daar leggen wij nadruk op; dat alle service rondom de aanschaf van de sauna perfect in orde is. Sauna Plan levert voornamelijk via geselecteerde dealers die door ons persoonlijk getraind en geïnstrueerd worden. Op die manier weten wij zeker dat de verkoop van onze producten gepaard gaat met een uitstekende service.

Een moment voor uzelf

Wellness ruimte Whirlpool en sauna 6

Wellness ruimte Whirlpool en sauna

Het is een drukke dag; er wordt veel van u verwacht. U heeft nauwelijks een moment voor uzelf en het leven lijkt voorbij te vliegen. U kijkt er naar uit alleen te zijn, niets meer toe moeten; even een uurtje voor uzelf te kiezen. Thuis wacht gelukkig de sauna.De sauna is de ideale plek om heerlijk tot rust te komen. Je sluit je af van de rest van de wereld en geniet van de weldadige warmte om je heen. Je zuivert, reinigt én ontspant je lichaam. Bij het ontwerpen van onze sauna.s hechten wij dan ook veel waarde aan een goede ergonomie. Want bij ontspannen, hoort comfort. Banken van fluweelzacht abachihout dat weinig warmte opneemt, zijn bij ons daarom standaard. Royale, diepe banken waarop u heerlijk ligt of zit terwijl u uw verstand even op nul zet.
Bij iedere levensstijl

Een sauna nemen kan op ieder moment van de dag. Afgerond met een frisse duik of douche, zorgt een sauna voor een stevige oppepper waarna u de hele wereld weer aan kunt. Een ontspannen vrije dag begint u perfect met een saunabezoek. Na het sporten brengt een sauna het lichaam weer in evenwicht. In de lunchpauze geeft het u een misschien wel broodnodige boost. Na een hectische dag komt u weer helemaal tot rust. Voor een avondje uit geeft een sauna energie en .s nachts slaapt u heerlijk na even goed te hebben gezweet. Wat u ook doet, waar u ook werkt, hoe u leven er ook uitziet. Of u nu op kantoor werkt, op het land, vanuit de auto of op de steiger. Of u nu op directieniveau werkt of op de werkvloer staat; door regelmatig een sauna te nemen blijft u gezond en vitaal en dat past bij iedere levensstijl.

Uw privé sauna

Een gemiddelde woning is er over het algemeen niet op gebouwd een sauna te herbergen. Aangezien u de woning niet kunt aanpassen aan de sauna, passen wij de sauna aan de woning aan. De meest voor de hand liggende plek voor een sauna is uiteraard de badkamer. Maar op iedere andere plek in óf buiten het huis kunnen wij een sauna plaatsen. Mocht dat nu net in een lastig hoekje of onder een schuin dak zijn; geen probleem. Onze flexibele panelensauna.s kunnen naar iedere situatie ontworpen en aangepast worden. Uw dealer is uw expert en laat u alle mogelijkheden zien.Omdat het oog ook wat wil, kunnen wij de sauna helemaal in de stijl van uw woning afwerken. De binnenzijde moet altijd van hout zijn. De buitenzijde is vaak eveneens van hout, maar die kunnen we ook voorzien van plaatmateriaal wat u naar smaak kunt (laten) afwerken met tegels of sierpleister. U zult zien: een sauna past niet alleen in iedere levensstijl, maar ook in iedere woning.

Uw professionele sauna

Wellness ruimte Whirlpool en sauna

Wij leveren drie typen sauna: de binnensauna, de buitensauna en de infraroodsauna. Uw keuze hangt geheel van uw eigen wensen af. Met de binnensauna kunt u urenlang heerlijk genieten en ontspannen. Als u de binnensauna afrondt met een frisse douche, voelt u zich gegarandeerd als herboren. De infraroodsauna past perfect bij een wat drukker leven. Dankzij de korte opwarmtijd kunt u er iedere dag van genieten, zonder dat het u veel tijd kost. Bovendien is de infraroodsauna een uitkomst voor mensen met gezondheidsklachten zoals rug-, spier- of gewrichtsklachten. De ultieme sauna-ervaring biedt de buitensauna. Gecombineerd met de frisse buitenlucht beleeft u het saunabezoek zoals dat oorspronkelijk bedoeld was. Uw keuze hangt af van uw persoonlijke voorkeuren, maar ook van de beschikbare ruimte. U kunt ons altijd om advies vragen. Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Wiesenekker Badkamerconcepten
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren