Algemeen (0317) 619 016
Showroom (0317) 618 390

Stoomdouches

Inbouw, opbouw, bouwkundige en maatwerk stoomdouches

Stoomdouche, inloopdouches, douchen op de tegels al dan niet in combinatie met een regendouchekop is de trend. Als u bovengenoemde ook wenst, neem dan ook de overweging om een stoomdouche in uw besluit mee. Bezoek onze badkamer showroom in Rhenen omgeving Veenendaal.

Een Turks stoombad of Hammam biedt u een weldaad aan ontspanning. Het is gezond voor uw lijf en geest en verlaagt net als een sauna de kans op griep. Bij een stoomdouche is de temperatuur zo rond de 40 graden terwijl de luchtvochtigheid 100% is. Aangezien vocht warmte zeer goed geleid, krijgt u het warm met als gevolg dat uw poriën zich openen, uw hart sneller gaat pompen. U transpireert uw huid en lichaam schoon en voelt zich na de stoomdouche fris en goed, een gevoel als of u gesport heeft.

stoomdouche

Een stoomdouchecabine kunnen wij op maat voor uw realiseren, in de meeste gevallen is dat de gewenste keuze. U heeft echter ook keuze uit een zeer uitgebreid assortiment kant en klare stoomcabines van bijvoorbeeld Xenz, Cleopatra, Artweger, Riho, Kinedo, Sealskin, Hoesch, Jacuzzi, System-Pool enzovoort.

De verschillen zijn te vinden in opbouw of inbouw, eenpersoons, stoomdouches die geschikt zijn voor twee of meerdere personen. De trend is tegenwoordig om te stomen op de tegelvloer, waarbij ook de muren betegeld worden. Zeer fraai, de douchevloer loopt door en u heeft zo ook het gemak van een afvoer in de badkamervloer. Bij dergelijke douches dient extra aandacht gegeven te worden aan het opwarmen van de muren.

Acryl stoomdouches zijn sneller op temperatuur, bij een bouwkundige stoomdouche dienen wij de wanden te isoleren al dan niet met elektrische wandverwarming uit te voeren. Het kraanwerk kunnen wij dan inbouwen, al dan niet met zijdouches. Uiteraard kan ook een opbouwkraan voldoende zijn, zo zijn er meer zaken die specifiek afgestemd dienen te worden, bijvoorbeeld het plafond. We kunnen een zeer fraai geïsoleerd plafond door Cleopatra op maat maken, soms wordt echter ook gekozen voor een toespa, glas of solid surface plafond. Wij laten deze dan iets aflopen zodat het condenswater naar de gewenste wand afloopt.

Bij bouwkundige stoomdouches is het belangrijk dat u na het douchen de wanden goed droogt door een juiste ventilatie of door het droogmaken van de wanden. Aangezien een stoomdouche een dichte ruimte is, is dit extra belangrijk om spocht op de voegen te voorkomen. Ook de keuze van stoomunit, inbouw of opbouw en de capaciteit dient besproken te worden. Gezien onze ervaring lichten wij u graag toe wat verstandig is.

exclusieve stoomdouches

Kortom, er zijn nog al wat zaken te bespreken. Wij adviseren u bijvoorbeeld om een afspraak te maken in de fabrikant toonzaal van Cleopatra. Cleopatra is tevens sterk als professionele leverancier van stoomdouches, baden en whirlpoolsystemen. U vindt hier varianten in stoomdouches, van modulair bouwkundig stoom tot bijvoorbeeld de inbouwcabines van de Deltaline. Deze serie biedt u een variëteit aan bijvoorbeeld inbouw stoomdouches met geïntegreerde achterwanden van acryl, compleet uitgerust met inbouwkranen, zijdouches, regendouche, kleurentherapie, automatische geurstofdosering, plafond, zitjes, armsteunen, deur gewoon compleet naar uw wens uit te voeren.

U heeft de keuze uit eenpersoons, tweepersoons of meerpersoons stoomdouches voor professioneel gebruik. Het voordeel van complete inbouw op opbouw cabines is dat zij veelal prijsgunstiger zijn, compleet en snel te monteren en perfect functioneren in gebruiksgemak en onderhoud doordat zij snel opwarmen en geen voegen hebben, er dient hooguit periodiek een kitnaad vervangen te worden.

Wij adviseren u graag en nodigen u dan ook graag uit om onze luxe badkamers met stoomdouche ontwerpen te bewonderen in ons royale badkamer showroom in Rhenen, omgeving Veenendaal – Wageningen. Zie ook www.cleopatra.nl en www.burgmanssanitair.nl Wilt u een keer proefdouchen en / of een massagebad proberen, dat is mogelijk.

 

Advies

In het bovengenoemde hebben wij u slechts een aantal mogelijkheden genoemd, er kan meer en er is meer. Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze fraaie badkamer speciaalzaak, in onze 1200 m2 grote badkamer- en tegelshowroom in Rhenen, regio Veenendaal, Tiel, Betuwe, Doorwerth, Oosterbeek, Ede, Wageningen en omstreken maakt u kennis met wellness en stoomtechniek compleet geïnstalleerd door onze eigen monteurs. In onze badkamer toonzaal vindt u fraaie badkamers, tegels, sauna’s, inloopdouches en uiteraard stoomdouches. Wij adviseren u en begroten wat de kosten van realisatie zijn. Nadat wij de situatie bij u thuis opgenomen hebben of in geval bij nieuwbouw tot in detail besproken hebben, kunnen wij u veelal een complete aanneemsom conform specificatie aan bieden. Met onze eigen ervaren badkamer vakmensen en eigen tegelzetters, stukadoors, realiseren wij dagelijks de meest fraaie badkamers in regio Veenendaal, Utrecht en Arnhem. Onze ruime ervaring, enthousiasme en liefde voor het vak garandeert u een prettige samenwerking en een goed functionerende badkamer met stoomdouche, sauna, whirlpool of inloopdouche naar uw keuze.

 

Recycle douches

Sealskin herintroduceert de recycle douche . Vanaf 2000 hadden wij al een recycle douches van het merk Sanas in onze badkamer speciaalzaak showroom regio Arnhem Veenendaal Utrecht.

Het principe van de recycle douche is dat u een complete douchecabine heeft met een ongekende massage kracht uit de zij-jets. Het werkt als volgt, u doucht zich eerst heerlijk schoon. Vervolgens doet u de afvoer van de geïntegreerde douchebak dicht en vult u de bak met ongeveer 40 liter warmwater. Een recycle douche is eigenlijk niets anders dan een verticale whirlpool, massagebad. De krachtige pomp pompt het water rond en zorgt ervoor dat u met maar liefst 280 liter water per minuut gemasseerd wordt. En deze massage kost nooit meer dan de 40 liter waar u het bad mee gevuld heeft. De recycle douche kan overigens ook uitgebreid worden met een stoomunit, zodat het tevens een stoomdouche is.

Beterbad Upfall, Sealskin, Kinedo, Hamwells E-shower en andere fabrikanten ontwikkelen door er zijn nu meerdere zogenaamde recylce douches. Basis modellen van acryl tot en met de meest fraaie inbouwsystemen al dan niet gecombineerd met stoom / hammam.

 

Bezoek onze 1200 m2 grote badkamer showroom Veenendaal, Rhenen, Heelsum, Wageningen en combineer gelijk uw bezoek in Ouwehands dierenpark in Rhenen waar u de reuzenpanda’s kunt bewonderen. Een prachtig Chinees verblijf is gebouwd. Ouwehand investeert enorm in het park. Rhenen biedt u dan ook geweldige recreatie mogelijkheden op de Grebbeberg en een enorm goede horeca en restaurants. Rhenen heeft het. Gratis parkeren Ouwehandsdierenpark Rhenen.

In onze Bad&Body badkamer speciaalzaak showroom in Rhenen – Veenendaal ervaart u het verschil.

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag08:30 – 17:30 uur
zaterdag10:00 – 16:30 uur
zondaggesloten

 

Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren