Stoomdouches

Inbouw, opbouw, bouwkundige en maatwerk stoomdouches

Stoomdouche, inloopdouches, douchen op de tegels al dan niet in combinatie met een regendouchekop is de trend. De optie van een stoomdouche is dan ook te overwegen. Bezoek onze badkamer showroom in Rhenen omgeving Veenendaal of maak een afspraak wanneer u concrete plannen heeft.

Een Turks stoombad of Hammam biedt u een weldaad aan ontspanning. Het is gezond voor uw lijf en geest en verlaagt net als een sauna de kans op griep. Bij een stoomdouche is de temperatuur zo rond de 40 graden terwijl de luchtvochtigheid 100% is. Aangezien vocht warmte zeer goed geleid, krijgt u het warm met als gevolg dat uw poriën zich openen, uw hart sneller gaat pompen. U transpireert uw huid en lichaam schoon en voelt zich na de stoomdouche fris en goed, een gevoel als of u gesport heeft.

stoomdouche

Een stoomdouchecabine kunnen wij op maat voor uw realiseren, in de meeste gevallen biedt dat de oplossing voor uw badkamer. Wij hebben op gebied van kant klare stoomdouches met vaste maatvoeringen nauwelijks assortiment*. Daarnaast kunnen wij met behulp van externe stoomtechniek maatwerk stoomdouche cabines maken op het gewenste formaat. Zie de internet sites van Xenz en Cleopatra.

De verschillen zijn te vinden in opbouw of inbouw, eenpersoons, stoomdouches die geschikt zijn voor twee of meerdere personen. De trend is tegenwoordig om te stomen op de tegelvloer, waarbij ook de muren betegeld worden. Zeer fraai, de douchevloer loopt door en u heeft zo ook het gemak van een afvoer in de badkamervloer. Bij dergelijke douches dient extra aandacht gegeven te worden aan het opwarmen van de muren.

Acryl stoomdouches zijn sneller op temperatuur, bij een bouwkundige stoomdouche dienen wij de wanden te isoleren al dan niet met elektrische wandverwarming uit te voeren. Het kraanwerk kunnen wij dan inbouwen, al dan niet met zijdouches. Uiteraard kan ook een opbouwkraan voldoende zijn, zo zijn er meer zaken die specifiek afgestemd dienen te worden, bijvoorbeeld het plafond. We kunnen een zeer fraai al dan niet geïsoleerd plafond op maat maken. Keuzes zijn fabrieks plafonds op maat, acryl, trespa, glas, solid surface, maar ook tegels zou kunnen. Bij niet geïsoleerde plafonds kan het plafond iets aflopen zodat het condenswater naar de gewenste wand afloopt.

Bij bouwkundige stoomdouches is het belangrijk dat u na het douchen de wanden goed droogt door een juiste ventilatie of door het droogmaken van de wanden. Aangezien een stoomdouche een dichte ruimte is, is dit extra belangrijk om spocht op de voegen te voorkomen. Ook de keuze van stoomunit, inbouw of opbouw en de capaciteit dient besproken te worden. Gezien onze ervaring lichten wij u graag toe wat verstandig is.

exclusieve stoomdouches

Kortom, er zijn nog al wat zaken te bespreken. In Nederland is Cleopatra een professionele leverancier van stoomdouches, baden en whirlpoolsystemen. Zij bieden varianten in stoomdouches, van modulair bouwkundig stoom tot bijvoorbeeld de inbouwcabines . Deze serie biedt u een variëteit aan bijvoorbeeld inbouw stoomdouches met geïntegreerde achterwanden van acryl, compleet uitgerust met inbouwkranen, zijdouches, regendouche, kleurentherapie, automatische geurstofdosering, plafond, zitjes, armsteunen, deur deels naar uw wens samen te stellen.

U heeft de keuze uit éénpersoons, tweepersoons of meerpersoons stoomdouches voor professioneel gebruik. Het voordeel van complete inbouw op opbouw cabines is dat zij compleet en snel te monteren zijn, voordelen bieden in gebruiksgemak en onderhoud omdat zij snel opwarmen en geen voegen hebben.

Concrete plannen ? maak dan een kennismakingsafspraak !

Wij adviseren u een kennismakingafspraak te plannen in onze badkamer speciaalzaak. Wij kunne ook telefonisch met u doornemen wat uw wensen zijn en u dan een kosten indicatie geven. In onze 1200 m2 grote badkamer- en tegelshowroom in Rhenen, regio Veenendaal, Tiel, Betuwe, Doorwerth, Oosterbeek, Ede, Wageningen en omstreken laten wij u de badkamer mogelijkheden zien al dan niet aangevuld met wellness als stoomtechniek compleet geïnstalleerd door onze eigen monteurs. In onze badkamer toonzaal vindt u fraaie badkamers, tegels, inloopdouches en kunnen wij u ook een stoomdouche* oplossing bieden. Wij adviseren u en begroten wanneer gewenst wat de kosten compleet met realisatie zijn. Met onze eigen ervaren badkamer vakmensen en eigen tegelzetters, stukadoors die bij ons in vaste dienst zijn, realiseren wij dagelijks de meest fraaie badkamers in regio Veenendaal, Utrecht en Arnhem. Onze ruime ervaring, enthousiasme en liefde voor het vak garanderen u een prettige samenwerking en een goed functionerende badkamer met stoomdouche, sauna*, whirlpool of inloopdouche naar uw keuze. Het grote voordeel is dat u tevens voor onderhoud en service in de jaren daarna bij ons terecht kan.

* Het assortiment stoomdouches welke wij maken is veelal maatwerk, veelal met een externe stoomtechniek van Xenz of Cleopatra. Als kant en klaar alternatief hebben wij in de showroom één Kinedo stoomdouche- cabine staan met douchebak en glazen achterwanden, zijdouches e.d.

Binnen het Cleopatra assortiment bestaat ook een assortiment fraaie kant- klare volledig transparante en inbouw stoomdouches.

Mocht u alleen of aanvullend een sauna wensen dan kunnen wij deze wanneer gewenst in samenspraak met een externe sauna specialist meenemen in uw plan.

 

Waterbesparende “recycle’ douches

Vanaf 2000 hadden wij al een waterbesparende ‘recycle’ douches van het merk Sanas in onze badkamer speciaalzaak.

Het principe van de waterbesparende ‘recycle’ douche is dat u water langer gebruikt alvorens het water u verlaat en via het riool zijn weg zoekt naar de waterzuivering centrale. Het werkt als volgt, u doucht zich eerst heerlijk schoon. Vervolgens doet u de afvoer van de geïntegreerde afvoergoot (electronisch) dicht. De recycle douche kan overigens ook uitgebreid worden met een stoomunit, zodat het tevens een stoomdouche is.

De Xenz Upfall waterbesparende douche hebben wij werkend in onze showroom als alternatief op Hamwell’s.

Kinedo laten wij zien als alternatief, zij hebben een assortiment kant en klare douchecabine – oplossingen al dan niet met de optie stoom (hammam).

 

Bezoek onze 1200 m2 grote badkamer showroom Veenendaal, Rhenen, Heelsum, Wageningen en combineer gelijk uw bezoek in Ouwehands dierenpark in Rhenen waar u de reuzenpanda’s kunt bewonderen. Een prachtig Chinees verblijf is gebouwd. Ouwehand investeert enorm in het park. Rhenen biedt u dan ook geweldige recreatie mogelijkheden op de Grebbeberg en een enorm goede horeca en restaurants. Rhenen heeft het. Gratis parkeren Ouwehandsdierenpark Rhenen.

In onze badkamer speciaalzaak showroom in Rhenen – Veenendaal ervaart u het verschil van de badkamerbouwers

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Wiesenekker Badkamerconcepten
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren