Toiletten, Bidet en Urinoir

Wandhangende compacte toiletten

Veelal wordt er gekozen voor een wandhangen toilet of closet. Aangezien de toiletruimtes in Nederland veelal niet groot zijn is een ruimte besparend toilet interessant. In onze vernieuwde twee verdiepingen grote badkamer showroom in omgeving Veenendaal-Rhenen-Wageningen hebben een uitgebreid assortiment aan verkorte diepspoel wandcloset, zelfs te bestellen met een voorsprong van slechts 45 cm.

Nova style

 

Als het mogelijk is om een inbouwreservoir compact in te bouwen, is het mogelijk om deze afgetegeld en wel met een voorsprong van 15 cm te realiseren. Kortom, is het voorgaande mogelijk, dan betekend dit dat u met een kort toilet van 45 cm slechts een totale voorsprong van 60 cm heeft

Spoelrandloze wandclosets

In onze badkamer- en tegel showroom in Rhenen, vindt u een mooi assortiment aan spoelrandloze toiletten. Wij leveren alle bekende merken als Toto, Geberit, Villeroy&Boch, Duravit, Laufen, Alterna, Lavigo, Clou en meer…

 

 

 

Diepspoel en vlakspoel toiletten

Het voordeel van een diepspoel toilet is dat de fecaliën (uitwerpselen) beter wegspoelen, minder reukoverlast ontstaat en dat deze toiletten minder lang zijn. Het voordeel van een vlakspoel toilet is eigenlijk vooral medisch en daardoor niet onbelangrijk. Bij een vlakspoel toilet is het mogelijk om ontlasting te beoordelen, misschien een raar verhaal, maar dit kan essentieel zijn voor de gezondheid.

Douche-wc, wie een douche-wc gewend is, wil niet meer anders !

In onze showroom hebben wij een groot assortiment douche-wc’s: Geberit Mera, Geberit Tuma, Geberit Sela, de Axent 2.0, Grohe Sensia, Toto douche wc-zitting (in ons gasten toilet) TECE One en Lavigo Brioso.

 

 

 

Softclose, quickrelease, hygiëne en onderhoudsgemak

Vindt u het prettig dat uw toiletzitting zachtjes sluit en niet met een smak dicht kan vallen, of dat u uw zitting bij het schoonmaken eenvoudig kunt verwijderen en weer terugplaatsen. Door te kiezen voor een luxe zitting met softclose en quickrelease is dat allemaal mogelijk. Met de nieuwe generatie spoelrandloze wandclosets haalt u nog meer schoonmaak gemak en hygiëne in huis.

Keratect en CeramicPlus zijn voorbeelden van een specifieke procedé die een vrijwel poriënvrije glazuurlaag realiseren. Dit maakt het mogelijk om uw keramiek prettiger en eenvoudiger schoon te houden. Naast het feit dat minder onderhoud nodig is, bespaart het ook schoonmaakmiddelen en bent u dus vriendelijker voor het millieu.

Toto Tornado Flush

Als eerste kwam de Japanse Fabrikant Toto met een zeer hygiënisch toilet met Tornado Flush spoeling. Deze spoeling werkt subliem, is waterbesparend en anders dan de toiletten zoals wij ze tot voor kort kende (zie filmpje) In combinatie met de zeer gladde nano-behandelde glazuurlaag blijfven bovendien nauwelijks tot geen strepen achter.

De voordelen zijn naast praktisch met name ook hygiënisch. Door de Tornado Flush ontstaat er namelijk ook geen verneveling van urine zodat de verspreiding van bacteriën en mogelijk vergelen van zittingen voorkomen wordt. Het Toto toilet kan overigens gewoon aan een inbouwreservoir gemonteerd worden.

Wilt u het toilet in werking zien, wij tonen het u graag in onze badkamer showroom in regio Nederland.

Toto en Wiesenekker zijn beide in 1917 opgericht, Toto bedient al jaren grote delen van de wereld met hun luxe sanitair en start nu ook met de leveringen aan Europa, terwijl wij als Wiesenekker badkamer showroom in Rhenen, omgeving Veenendaal de meest fraaie badkamers realiseren met eigen vakmensen en tegelzetters in het midden van Nederland.

Indische douche, bidet-zitting, douche wc’s en urinoir

Een bidet zitting zorgt ervoor dat u met warmwater wordt gereinigd en droog geföhnd. Het voordeel is dat het veel hygiënischer is dan papier. De vele huidplooien worden zo optimaal gereinigd en het geeft een zeer fris gevoel.

Door de toename in internationaal reizen ontdekt men meer en meer het comfort van de ook wel genoemde Indische douche. Naast speciale douche zittingen of complete douche wc’s realiseren wij ook toiletten met alleen een fraaie knijphanddouche al dan niet met mengwater. Het voordeel van de luxe zittingen of toiletten met een geïntegreerde douche die tevens drogen kan is duidelijk.

 

 

 

 

 

Geberit en Toto zijn fabrikanten van douche wc’s. Zo heeft Geberit de Aquaclean Mera en de Sela, de douchewc 5000 en de Douchewc 8000 tot en met Toto douche wc’s waarbij door middel van een programma en of afstandsbediening uw toilet douchet, droogt, reinigt maar waar bijvoorbeeld ook de zitting automatisch ophoog of omlaag kan. (zie onze douche wc pagina)

 

Inbouwreservoirs en spoelsystemen

In Nederland wordt veelal gewerkt met de inbouwreservoirs van TECE, Geberit, Grohe, Wisa en Viega. Belangrijk is dat er onderdelen vervangen kunnen worden. Het bedienpaneel is dan ook het serviceluik van het reservoir. Alle onderdelen in het reservoir dienen dan ook zonder sloopwerk aan de tegels uitgevoerd kunnen

Fecaliënvermaler (toiletten met een vermaler)

Niet altijd is er een voldoende groot riool beschikbaar of bevindt zich de gewenste toilet- of badruimte onder het maaiveld. Wij hebben een breed programma aan toiletten en producten die de u gewenste oplossing bieden. Zo kunt u een toiletvermaler bijvoorbeeld aansluiten op een 32 mm diameter riolering in plaats van op de gebruikelijke 110 mm afvoer. Deze toiletten hebben een grote pomp capaciteit en kunnen daardoor het afval water zowel omhoog als opzij wegpompen.

Varianten zijn er in staande en wandhangende vermaler toiletten, bijvoorbeeld de Sanicompact series van sfa Sanibroyeur. Ook zijn er vermaler pomp units waar naast een toilet tevens de wastafel, wasmachine e.d. op aangesloten kan worden, deze zijn bedoeld voor gebruik in bijvoorbeeld een kelder. Wilt u alleen water omhoog pompen, dan kunt u ook kiezen voor de Sanipomp.

Naast Sanibroyeur leveren wij ook Grundfos.

Een wandcloset wordt in de meeste gevallen gemonteerd aan een inbouwreservoir. Deze reservoirs bieden u de keuze uit een grote of een waterbesparende kleinere spoeling. Bij montage kunt u tevens de gewenste hoogte bepalen zodat uw toilet een hogere zithoogte krijgt wat veelal comfortabeler gevonden wordt.

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Wiesenekker Badkamerconcepten
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren