Vloerverwarming

Wiesenekker badkamers is onderdeel van Wiesenekker Installatietechniek bv en is ook specialist in vloerverwarming.

Onze smaakvolle & sfeervolle badkamer showroom in de regio Veenendaal-Rhenen-Wageningen biedt u niet alleen het voordeel van oriëntatie en het nieuwste op gebied van complete badkamers, sanitair en tegels !

Wiesenekker biedt meer … veel meer.

Als totaal installateur hebben wij gediplomeerde cv-monteurs, loodgieters, elektriciëns en ook eigen timmermannen en tegelzetters in dienst. De adviseurs in onze showroom hebben naast kennis van badkamer- en woning inrichting een enorme ervaring en technische kennis.

Wiesenekker badkamers en installatietechniek

Op gebied van laagtemperatuur vloerverwarming of juist elektrische vloerverwarming kunnen wij u volledig adviseren. Conventionele vloerverwarming is energie zuinig. Deze kunnen wij verwerken in de dekvloer, inslijpen is ook mogelijk.

Afhankelijk van de situatie kunt u uit de voeten met een pomploze verdeler, inbouw of opbouw in een andere ruimte.

Elektrische vloerverwarming is ook een overweging waard, bijvoorbeeld van het merk Magnum of Alterna. De voordelen zijn installatiegemak en regelbaar comfort. Wanneer u een vaste regelmaat of ritme heeft kunt u door middel van de digitale klokthermostaat de gewenste tijden en dagen instellen wanneer u de vloer warm wenst.

Een nadeel zou kunnen zijn dat per m2 elektrische vloerverwarming ca. 160 watt energie per uur verbruikt. Soms is opwarmen een uur van te voren nodig. Het voordeel is dat u bepaalt wanneer u comfort heeft, ook in die maanden dat de cv-ketel of warmtepomp niet aan staat / gaat. Een ander voordeel kan zijn dat het afhankelijk van de situatie minder opbouw hoogte kan vergen en snel en eenvoudig aan te brengen is.

 

 

 

 

 

 

Voordelen van vloerverwarming op warm(cv)water zijn dat het zuiniger is wat energiekosten en energieverbruik. Wanneer uw cv-ketel of warmtepomp uw woning toch verwarmt en bij laag temperatuur systemen, bijvoorbeeld wanneer u ook vloerverwarming op de begane grond heeft, is dat de situatie ! Dan verbruikt uw vloerverwarming in uw badkamer nauwelijks energie. Voordeel is dus => energie zuinig. Daarbij komt dat uw badkamer dan constant comfortabel is wat temperatuur betreft. Prettig wanneer u of uw huisgenoten op verschillende tijden van de dag thuis zijn en douchen.

Bij gezinnen waar veel word gesport, wordt ook vaker gedurende de dag gedoucht. Het voordeel van conventionele vloerverwarming op cv-water is dat uw badkamer veel beter droogt. Warme lucht stijgt en vocht verdampt veel sneller. Dit voordeel is ook een belangrijke om de voorkeur te geven aan vloerverwarming op cv.

 

 

Wanneer u een oud huis heeft of een nieuwe woning met een houten vloer constructie, dan is het van belang dat we beweging uit de vloer halen omdat anders voegen of cement barsten kunnen geven.

In ons vloerverwarming assortiment hebben wij hele mooie combi-producten. Lage constructie systemen met geïntegreerde vloerverwarming op cv welke tevens de beweging uit uw vloer haalt. Het is dan ook mogelijk om vloerverwarming op cv-aan te brengen met een vloerverhoging van nog geen 2 cm. Kom naar onze luxe badkamer showroom in Rhenen, omgeving Veenendaal en Wageningen.

 

 

 

 

 

Wiesenekker is de betrouwbare specialist, uniek in assortiment, kennis van ontwerp, design, techniek en realisatie. Wij beschikken over vakdiploma’s, dat is meer dan allround ervaring. U zult dat ervaren wanneer u ons bezoekt en met ons in gesprek gaat. Wij beschikken over een eigen 24-7 spoedeisende servicedienst voor abonnementhouders.

 

 

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Wiesenekker Badkamerconcepten
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren