Wastafels en meubels

Badmeubels

In de meeste badkamers is kastruimte wenselijk. Veelal zijn lades of deuren onder uw wastafel dan ook een pre. Het materiaal en de vorm van het wastafelblad alsmede de fronten of de kleur van uw onderkast bepalen mede de sfeer in uw badkamer.

Bij ons ziet u vele verschillen in mogelijkheden. Er zijn dan ook uiteenlopende trends en wensen waar te nemen. Op het moment zijn keramische wastafels in combinatie met een onderkast met greeploze laden veel gekozen. Het voordeel van keramiek is de diepe kleur en het onderhoudsgemak. Maar strakkere materialen zoals gegoten en of corian en Himacs wastafelbladen welke in uiteenlopende kleuren leverbaar zijn vallen ook goed in de smaak. Voordelen van deze materialen zijn dat zij in veel langere lengtes leverbaar zijn en dat zij nauwelijks tolerantie hebben.

 

Er is een enorme keuze in kleuren en vormen, maar ook juist een heel stoer dik blad of een ultradun strak wastafelblad kan gemaakt worden. Deze bladen kunnen dan ook in lijn met de onderkast gemonteerd worden. Dit in tegenstelling tot keramiek aangezien dit een een gebakken product is wat toleranter in maatvoering is, niet haaks en dat om voorgenoemde reden ook altijd iets over de onderkast steekt. Keramiek is fraai maar de ander materialen zijn dat zeker ook, weet u al waar u de voorkeur aangeeft ?

Keralite-, Silestone-, Composiet-, Natuursteen-, Keramiek-, Beton-, Corian-, Himacs-, en glazen wastafels.

In onze 1200m2 grote badkamer showroom in omgeving Veenendaal, Ede, Wageningen, Renkum, Oosterbeek, Arnhem, Elst, Amerongen, Leersum, Doorn, Driebergen, Zeist, Kesteren, Opheusden, Ochten, Tiel en omstreken vindt u werkelijk alles op gebied van badmeubels, kasten, spiegelkasten, draaikasten, enkele en dubbele wastafels.

 

 

Naast de moderne en strakke rechthoekige vormen, vindt u ook de soft-cube, ronde en nostalgische bladen en onderkasten. Zo hebben wij ook een zeer sfeervol landelijk assortiment waardoor u uw badkamer een totaal andere vriendelijke, nostalgische of warmere uitstraling kan geven.

Door de keuze van het materiaal in wastafel in uw badkamer terug te laten komen in bijvoorbeeld de toilet- of badombouw creëert u een unieke geweldig uitstraling. Ook is het mogelijk om van het materiaal van uw wastafelblad een voegloze douche te maken, bijvoorbeeld met Kerlite, Quartz, Composiet, Himacs of Corian.

Er zijn vele kleuropties mogelijk.Zo tonen wij u bijvoorbeeld de nieuwe Primabad Kerlite wastafels en Himacs van Balance alsmede een Q-artz composiet badkamer waar zowel de wastafel als de complete douchewanden en vloer van hetzelfde materiaal zijn.
Vooropgesteld in onze ontwerpen en onderwerpen tijdens ons advies zijn onderhoudsgemak, levensduur en dus ook duurzaamheid in de meest basale betekenis van het woord.
Laat u verrassen in ons ongekend brede en diepe assortiment van af fabriek meubelen alsmede maatwerk. Wij zijn namelijk ook zeer sterk in maatwerk oplossingen die in tegenstelling wat vele denken wel exclusiever zijn, maar zeker niet ongunstig in prijs.
Onze meubelmaker is dan ook sterk in maatwerk kasten. Of dit nu een spiegelkast, kolomkast, onderkast of complete aftimmering of keuken dient te zijn, wij ontwerpen, begroten en realiseren het voor u volledig naar uw wens.
Budget

Wij leveren fraaie badmeubels en kasten passend in uw budget, u hoeft dan ook echt niet naar Ikea of naar een bouwmarkt te gaan. In de volledige breedte en voor ieders budget bieden wij u als sanitair- en badkamer specialist een passend badmeubel met een lange levensduur.


In onze nieuwe badkamer showroom regio Veenendaal-Rhenen-Wageningen leveren wij alle goede merken variërend van Bad&Body, Primabad, Thebalux, Villeroy&Boch, Sphinx, Alke, Duravit, Laufen, Assenti, Marlin, Hagon, Alape, Schock, Burgbad, Dekker, Sanibell, Forzalaqua, Antonio Lupi, Boffi, Starck, Keuco, Pelipal, Clou, Keramag, van Heck, Traditional Bathrooms, International Bathrooms, Q-artz, Marike, Only White, Balance, Obyect, Winfactory enzovoort.

 

 

 

 

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Wiesenekker Badkamerconcepten
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren