Sunshower: Douchen met zonlicht

Sunshower

Feel good shower

Natuurlijk zonlicht, nagebootst door uv- en infraroodstralers te combineren. Dankzij de Feel Good Shower voelt het alsof u doucht in het zonlicht. De warmte op uw huid, een dosis vitamine D, sterkere botten en spieren, minder infecties en meer energie. Eigenlijk alleen maar voordelen. De infraroodstraling dringt door je huid waardoor je van binnen warm wordt. Soepele spieren en gewrichten zorgen voor een fit gevoel.

Heeft u rug-, nek- of reumatische klachten dan kan warmte deze klachten verlichten. Bovendien stijgt uw bloedsomloop, zodat bouwstoffen sneller worden aangevoerd en afvalstoffen worden afgevoerd.

 

Sunshower bij ons werkend te zien & voelen

In onze luxe badkamer speciaalzaak tonen wij u complete badkamers met werkende inbouw en opbouw sunshowers. Wellness stoomdouches met sunshower enzovoort!

Sunshower varianten

Ervaar de warmte en het genot van uw eigen sunshower, keuze uit DELUXE WHITE inbouw sunshower, de COMBI WHITE opbouw sunshower of de PURE WHITE inbouw halfbody infrarood sunshower of de PURE WHITE XL inbouw full body sunshower.

Sunshower varianten

Dit is een geweldige aanvulling in uw luxe douche, bepaalde modellen zijn ook te combineren in uw stoomdouche. Het voordeel van infrarood warmte al dan niet in combinatie met UV licht en warmte is geweldig. Nu kunt u kiezen, neem de sunshower dan ook mee als serieuze overweging in uw nieuwe luxe Wiesenekker badkamer.

De Sunshower geeft een lage, verantwoorde dosis UV-licht. Door de Sunshower dagelijks te gebruiken went uw huid geleidelijk aan het zonlicht en zal de huid op een natuurlijke, verantwoorde wijze pigment aanmaken. Het hele jaar door heeft u een gezond kleurtje en in de zomer kunt u beter tegen de zomerzon. De ingebouwde timer heeft een maximale bruiningstijd van tien minuten.

Sunshower Pure XL

Wiesenekker is uw adviseur op gebied van alle sunshowers. U nodigen u graag uit in onze 1200 m² badkamer showroom om deze unieke sunshower werkend te ervaren.

Wij leveren en monteren in midden Nederland, onze meeste klanten bevinden zich in de omgeving van Amersfoort-Utrecht-Nijmegen-Gooi-Arnhem.

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

Gratis parkeren – twee verdiepingen – traplift aanwezig

Openingstijden

Onze badkamer showroom is zonder afspraak te bezoeken.

Voor een adviesgesprek is het wel nodig om een afspraak met ons te maken.

ma- t/m vrijdag*09:00 – 17:00 uur
zaterdag10:00 – 16:00 uur
zondaggesloten

*alleen op werkdagen lunchpauze en tussen 12:30 – 13:00 uur gesloten

Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren