Algemeen (0317) 619 016
Showroom (0317) 618 390

Xenz Sanitair

Xenz SanitairBij een druk bestaan hoort ook ontspannen. Deze momenten zijn kostbaar en voor velen moeilijk in te plannen. De ideale oplossing is om van uw huis een wellness plek te maken. En daar is geen grote badkamer of speciale ruimte voor nodig.

Voor elke badkamer heeft Xenz passende producten, in diverse maten, voor grote of juist kleine badkamers in de stijl die bij u past. Uiteraard kunt u vertrouwen op onze Nederlandse fabriek in Dronten waarmee wij optimale kwaliteit en snelle levering kunnen garanderen.

De Xenz stoomdouches worden speciaal op maat gemaakt zodat zelfs de kleinste badkamer kan worden omgetoverd tot een oase van rust. Water heeft een ontspannend effect als u er door wordt besproeid of als het u in de vorm van stoom omarmt. De warmte zorgt ervoor dat uw lichaam meer endorfine aanmaakt, afvalstoffen sneller worden afgevoerd en uw doorbloeding wordt verbeterd. Het helpt daardoor ook pijnklachten te verminderen. Het is dé toevoeging aan een optimale gezondheid.

Nederlandse fabrikant van Wellness sanitair producten: Xenz

Er zijn diverse extra opties om deze wellness plek zo aangenaam mogelijk te maken. Denk hierbij o.a. aan een regendouche, kleur verlichting, draadloze bluetooth speaker set, speciale geuren voor de stoomdouches zoals eucalyptus, eucamint, dennen & lavendel.  Leverbaar in diverse materialen voor de deuren en plafonds.  Plus externe stoomtechnieken in te regelen naar wens.

Voor elke badkamer heeft Xenz passende producten, in diverse maten, voor grote of juist kleine badkamers in de stijl die bij u past. Uiteraard kunt u vertrouwen op onze Nederlandse fabriek in Dronten waarmee wij optimale kwaliteit en snelle levering kunnen garanderen. Hierbij een overzicht van het assortiment.

Xenz Sanitair

Xenz douche cabine

Assortiment Xenz:

Bekijk hier de website: https://xenz.nl/

Bezoekadres

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

gratis parkeren

Openingstijden

I.v.m. zomervakantie zijn wij gesloten van zaterdag 24 juli tot en met maandag 16 augustus. 
 
Wilt u oriënteren en aanvullend advies maak dan een afspraak via ons afspraak formulier.
Yvette Boom
Yvette Boom
19:23 12 Jan 19
Goede informatie. En er wordt meegedacht met wat het totaal plaatje moet worden.
Hendrik Van Der Horst
Hendrik Van Der Horst
11:54 27 Dec 18
Goede kwaliteit van arbeid
Ton Troost
Ton Troost
16:23 19 Feb 18
Uitstekende begeleiding naar wat je uiteindelijk wil hebben
Leopold Pleijsier
Leopold Pleijsier
16:21 13 Nov 17
Top bedrijf!
Bekijk alle beoordelingen